ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР / ЕЛЕКТРИЧАР

  • Објавен пред 7 месеци
  • ЕЛНОС БЛ ДООЕЛ
  • Активен до 25.02.2020
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Отворена позиција за работа:

ЕЛНОС ГРУП е меѓународна компанија во областа на електроенергетиката. Ние сме една од водечките компании за објекти до 400 кВ. За да се одговори професионално на предизвикот на зголемениот обем на работа на домашниот и странскиот пазар, ЕЛНОС БЛ ДООЕЛ Скопје обезбедува одлична можност за вработување во инженерскиот сектор, на позиција електромонтер во областа на далекуводи.

ЕЛНОС БЛ ДООЕЛ Скопје објавува

ОГЛАС

за работно место:

.  EЛЕКТРОМОНТЕР - ДИВИЗИЈА ЗА ДАЛЕКУВОДИ - 5 ИЗВРШИТЕЛИ

Ве повикуваме да станете дел од нашиот успешен тим. Ние Ви нудиме стимулативна заработка, можност за стекнување на ново знаење и напредок, динамично работно опкружување во нашите најискусни тимови и можност за личен и професионален развој.

Општи услови:

- Диплома од средно училиште: електротехничар, електричар или монтер

Посебни услови кои ќе се бодуваат дополнително:

- Работно искуство на овие и слични работи

- Возачка дозвола Б категорија

- Познавање работи на компјутер (МS Office)

- Познавање на англиски јазик ( предност, не е задолжителен услов)

- Познавање на останати странски јазици

Огласот останува отворен до 29.02.2020 година

Пријави и биографии да се достават на е-маил: officesk@elnosgroup.com

 


 

КЛИКНИ