Рецепционер/ка

(преземи го огласот во Word)

Хотел Континентал има потреба од рецепционер/ка. Редовно вработување , плата + празници и недели . Вашата кратка биографија пратете ја на [најави се за да го видиш е-маилот] .

За сите подетални информации може да се јавите на 070 244 941 секој работен ден од 8 до 16 часот.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »