Се бара програмер

 • Објавен пред 5 месеци
 • Семос ДОО Скопје
 • Активен до 26.05.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Семос има потреба од вработување на програмер со работно искуство од минимум три години и следните вештини :

 • Познавање на Microsoft SQL Server
 • Искуство со работење на ERP проекти
 • Изработка на техничка и проектна документација
 • Способност за работа со тим
 • Комуникативност
 • Познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола

​Сите заинтересирани лица, своите биографии и CV-ја да ги испратат на contact@semos.com.mk

КЛИКНИ