Шофер

  • Објавен пред 6 месеци
  • Санмарти ДОО
  • Активен до 31.05.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

За потребите на магацинот на  Санмарти-Илинденска бр. 134 - Карпош  во Скопје, компанијата Санмарти доо има потреба од вработување на 1 (едно) квалификувано лице за пополнување на слободно работно место Шофер со Б и Ц категорија за Источниот Регион на Р.Македонија.

Предност при разгледување на апликациите ќе имаат лица со претходно работно искуство. Воедно, пожелно е лицето да биде со постојано место на живеење во Скопје. Основна почетна нето плата на вработениот ќе изнесува 16,000 денари.

КЛИКНИ