Помошник магационер

За компанијата: МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и природна изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • ДТУ МАГРОНИ ДОО Скопје
 • Активен до 22.09.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ДТУ МАГРОНИ ДОО Скопје:

Дистрибутер за реон Скопје

МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и природна изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци.

Нашиот успешен тим има потреба од извршител за позицијата:

Помошник магационер во магацинот во Скопје

Кандидатот ќе биде одговорен за:

 • Прием и издавање на готов производ во магацин за готов производ
 • Логистичка поддршка на секторите за продажба и дистрибуција
 • Одржување на хигена во магацинот и просторот околу магацинот

Барања за позицијата:

 • Средно образование
 • Задолжително искуство со работа на компјутер (Microsoft Office и Internet)
 • Одговорност, комуникативност и способност за работа во тим
 • Работно искуство на слична позиција ќе се смета за предност

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на [најави се за да го видиш е-маилот] , најдоцна до 22.09.2021.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.