Солар Спектар АГ ДООЕЛ: Багерист

Багерист

За компанијата: Солар Спектар АГ е брзо растечка компанија која е основана во 2011 година со единствена цел дејствување во областа на обновливи извори на енергија главно во изведба на решенија за фотонапонски соларни... повеќе за компанијата »

Компанијата Солар Спектар АГ Дооел од Скопје има потреба од следниве профили:

1. БОБ КАТ утоварач

2. Багерист

 

- со соодветна возачка и работно искуство

- со желба за работа и способност за работа под притисок

- со ангажмани на терен

Доколку сте заинтересирани контактирајте не на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »