Електричар

 • Објавен пред 2 недели
 • ИНВЕТО ГРОУП ДООЕЛ
 • Активен до 24.11.2020
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Поради зголемен обем на работа вработуваме:

ЕЛЕКТРОИНСТАЛАТЕР / ЕЛЕКТРИЧАР / ЕЛЕКТРОМОНТЕР (М/Ж) – 3 (три) извршители

Потребни кфалификации:

 • Средна стручна спрема
 • Минимум 3 (три) години на работно искуство
 • Возачка дозвола од минимум Б категорија

Опис на работата: 

 • електроинсталации во индустријата и/или во градежната индустрија (куќна инсталација кај новоградби или при адаптација). 
 • полагање на кабли 
 • работа на височина
 • фина монтажа на расвета, прекинувачи, приклучоци, системи за контрола на пристап и домофони 
 • монтажа на кабелски регали 
 • монтирање на разводни ормани и спојување на истите 
 • други електромонтажни работи 

Дополнителни критериуми:

 • обврска за придржување кон безбедносните прописи и прописите поврзани со заштита при работа
 • способност на читање на електроинсталациски планови (шеми)
 • спремност за работа надвор од Скопје
 • доверливост, прецизност и трудољубивост


Што нудиме:

 • договор за работа на неодредено време и минимална плата од 25 000,00 денари
 • полно работно време 
 • платени придонеси за социјално и пензиско осигурување 
 • осигурување од несреќа
 • бонуси за работа надвор од Скопје при останување во местото на работа
 • бонуси за работа прекувремено

 

Ве молиме Вашите пријави да ги испратите на следниов мејл:

invetogroup@t.mk

не подоцна од 20.11.2020. 

Сите кандидати ќе добијат рамноправен третман.

КЛИКНИ