МЕДИЦИНСКА СЕСТРА/МЕДИЦИНСКИ ТЕХНИЧАР

ПЗУ Специјална болница по нефрологија со дијализа ДИАМЕД Скопје за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место:  Медицинска сестра/Медицински техничар

Потребни квалификации:

  • ССС Медицинско училиште
  • Да има положено државен испит, односно да поседува лиценца (уверение) за работа
  • Со или без работно искуство во струката
  • Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office

Други карактеристики и вештини:

  • Способност за брзо учење
  • Развиени комуникациски вештини
  • Организираност, самоиницијативност и стручност

Што нудиме:

  • Можност за професионален развој и надоградба
  • Работа во компанија која е дел од странска групација
  • Солидни и редовни месечни примања согласно законската и подзаконската регулатива во РМ

Доколку сметате дека ги исполнувате погоренаведените услови, Ве охрабруваме да ни ја испратите Вашата биографија, со задолжително наведување на работната позиција за која се пријавувате, најдоцна до 11.11.2018 година на следниот e-mail: katerina.spaseska@dmed-consulting.de

 

КЛИКНИ