Диспонент за бродски и авионски транспорт

Океаника Консалтинг ДООЕЛ има потреба од Диспечер за меѓународен транспорт.

Потребни квалификации за работното место:

-Комуникациски, плански и преговарачки способности,

- познавање на англиски јазик,

-работа со компјутери (MC Office)

-искуство во бродски, авионски или камионски  транспорт ќе се смета за предност

Одговорност и задачи:

-планирање, организирање и координација на меѓународен транспорт,

- изнаоѓање оптимални решенија за развој на услугите кои ги нуди компанијата,

-административни работи.

Доколку сте заинтересирани за работното место,  испратете го Вашето CV на e-mail. oceanicaconsulting.mk@gmail.com

 

КЛИКНИ