Сервисер дијагностичар на опрема за климатизација

За компанијата: Дистрибутер на Midea CAC за Македонија повеќе за компанијата »

Сервисер на опрема за климатизација

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС
 • Претходно работно искуство
 • Искуство и познавање на разна опрема за климатизација (комерцијални системи)
 • Способност за тимска работа
 • Имаат предност Машински Инженери

Одговорности и работни задачи:

 • Дијагностика и одржување на системи за климатизација
 • Водење комуникација со дистрибутери и сервисери

Нудиме:

 • Работа во динамична средина
 • Целосно работно време
 • Можност за континуирана надградба и развој во кариера
 • Обуки за напредок во кариерата

Минимална плата: 42.000 ден.

Доколку сте заинтересирани, пратете CV со слика на: [најави се за да го видиш е-маилот]

барај огласи за вработување » барај останати огласи »