Продавач/ки

  • Објавен пред 3 месеци
  • Pierre Cardin Home MK
  • Активен до 21.03.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Pierre Cardin Home Macedonia

Оглас: Продавач/ки. 

Потребни квалификации : 

- Возрасна граница 22-38 години 

- Минимум CCC 

- Одлична комуникација во продажба 

- Способност за тимска работа, љубезност, флексибилност, и работа под притисок 

- Проактивност и отвореност за соработка 

- Работа во смени 

 

Предност имаат кандидатите со искуство во продажба на мебел или теписи 

Заинтересираните кандидати своите CV може да ги достават на следната адреса: 

career.pierrecardinhome@gmail.com 

Кандидати ќе бидат повикани на интервју во просторијата на Pierre Cardin Home .


Јадранска Магистрала бр.15 Скопје / Визбегово 

Број за контакт: +389 78 290 890 

https://www.instagram.com/pierre_cardin_home_macedonia/

https://www.facebook.com/pierrecardinhome.mk/

КЛИКНИ