Шпедитер - Охрид

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • ДМТШ Дени Интернационал
  • Активен до 21.09.2021
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Скопје

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на Шпедитер со и без работно искуство во Охрид,

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  1. Завршено високо образование,
  2. Познавање на Англиски јазик,

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail [најави се за да го видиш е-маилот]