СЕ БАРААТ РАБОТНИЦИ

 • Објавен пред 12 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 22.11.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Компанијата ГРАНАП ГНП  има отворено повеќе работни места. Вработените ќе бидат дел од прекрасна работна атмосфера и опкружување во која секој ќе има можност да го даде својот максимум.

 

Работни задачи:

 • прием и редење на производите согласно со правилата и процедурите во компанијата;
 • грижа за опремата за работа;
 • брза и коректна услуга на потрошувачите.

 

Потребни квалификации:

 • минимум ССС;
 • претходно исто или слично работно искуство ќе се смета за предност;
 • подготвеност за работа во тим;
 • желба за работа во динамична средина;
 • желба за работа во смени;
 • основни познавања од компјутерски алатки;
 • основни познавања од Англиски јазик.

 

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

 • Карпош 1,
 • Карпош 2,
 • Центар.

 

Своите апликации испратете ги на следниот меил: kariera@motivi.mk

КЛИКНИ