ОБЕЗБЕДУВАЧ

 • Објавен на 2.2018
 • Еуро Секјурити
 • Активен до 13.02.2018
 • Позиција: Обезбедување
 • Локација: Скопје

Поради проширување на својот тим, Агенцијата за обезбедување Еуро Секјурити објавува оглас за вработување на:

 

Обезбедувач

 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование,
 • Поседување на лиценца за обезбедување од Комора за обезбедување на Р.М.,
 • Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност.
 • Место на живеење во околината на Центар

 

Личен профил:

 • Способност за индивидуална и тимска работа,
 • Професионален одност кон работата,
 • Одговорност и способност за организација,
 • Позитивен став и енергичност.

Обезбедувач на пријавница во стамбена зграда на ул. Рузвелтова

Доколку ги исполнувате наведените барања и работниот ангажман, Ве молиме пратете ја Вашата Професионална Биографија ( CV ) на e-mail  euroobezbeduvanje@yahoo.com, или можете лично да поднесете апликација во седиштето на Еуро Секјурити , на адреса ул: 29-ти Ноември бр. 42-2/19, Скопје. Контакт телефон за повеќе информации: 075/435-010

КЛИКНИ