Шанкер/ка Келнер/ка

  • Објавен пред еден месец
  • Лајк Кафе
  • Активен до 22.11.2023
  • Позиција: Келнер/Шанкер/Хотелиер
  • Локација: Скопје
  • Веб: likecaffe.mk/
  • Facebook: likecaffeskopje

Активни огласи од Лајк Кафе:

Готвач/ка, Шанкер/ка , Келнер/ка

Лајк Кафе  има потреба од Шанкер/ка Келнер/ка поради зголемен обем на работа.

Потребни квалификации:

  • Минимум завршено средно образование
  • Со работно искуство (предност)
  • Без работно искуство

Телефон за контакт и закажување на интервју.

075 393-003

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »