Машко лице за продажба и сервис на машини за обработка на дрво.

  • Објавен пред 7 месеци
  • СуперОрто
  • Активен до 13.02.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

RADEK е фирма која се занимава со продажба и одржување на машини за обработка на дрво и плочест материјал.

Огласот е наменет за машко лице со искуство во машини за обработка на дрво.

www.radek.com.mk

Одговорности и задачи:

- Извршување на работни задачи поврзани со секојдневното функционирање на фирмата.

-      Испорака, сервис и одржување на машините.

-       Презентирање на машините.

 

-   Платата е променлива во зависност од искуството. (почетната се движи од 19.000 до 35.000 + превоз)

 

Заинтересирани, испратете комплетно CV на info@radek.com.mk

 

КЛИКНИ