Комерцијалист во фирма за автоелектрика

  • Објавен пред 11 месеци
  • Лукас - Ас ДОО
  • Активен до 13.01.2018
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Компанија за автоелектрика со долгогодишно искуство има потреба од комерцијалист/ка за продажба на автоелектрика.Кандидатот/ката треба да поседува возачка дозвола Б категорија и активно познавање на англиски јазик.

КЛИКНИ