Ракувач со машини - оператор

 • Објавен пред 3 недели
 • ВИВАКС ДОО
 • Активен до 12.05.2021
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Вивакс е македонска компанија која постои повеќе од 27 години и брои повеќе од 110 вработени. Постојаното вложување во модернизација на производствените процеси, ја прават една од најуспешните компании на Балканот, во полето на производство на овошни сокови.

Секој напредок и достигнат успех на компанијата е резултат на успешното функционирање на целиот тим, желбата за заедничка работа и позитивната енергија.

Искористете ја можноста за кариера во Вивакс и аплицирајте за позицијата:
РАКУВАЧ СО МАШИНИ - ОПЕРАТОР

Одговорности и задачи:

 • Да ракува со машината на која е распределен согласно Упатствата за работа со машините;
 • Да се грижи за техничка исправност на машината согласно неговата стручност;

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС – електро/машински техничар се смета за предност;
 • Најмалку 3 години работно искуство;

Од кандидатот очекуваме:

 • Способност за работа во тим;
 • Самоиницијативност, исполнителност и чесност;
 • Организираност и одговорност;
 • Способност за извршување на работни задачи, врзани со рокови.

Ви нудиме:

 • Можност за напредување во работата;
 • Обезбеден оброк;
 • Работа во пријатна и позитивна атмосфера.

Сите заинтересирани кандидати нека испратат свое CV со фотографија не постара од 6 (шест) месеци и мотивационо писмо на e-mail: [email protected] со задолжителна назнака “РАКУВАЧ СО МАШИНИ - ОПЕРАТОР“.

Конкурсот е отворен 15 дена од неговото објавување (од 27.04.2021 до 11.05.2021 година).

Напомена:

Единствено апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака за позицијата на која кандидатот аплицира, НЕМА да бидат разгледани!