Возачи - доставувачи

За компанијата: Инкофудс ДОО е трговско друштво, кое има водечка позиција на бугарскиот пазар во дистрибуцијата на стоки за широка потрошувачка. Инкофудс ДОО Скопје е дел од Инкофудс ДОО, основана во декември 2016 година. Во... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 12 месеци
 • Инкофудс ДОО
 • Активен до 25.03.2023
 • Позиција: Возач/Управувач
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.inkofoods.mk

Поради зголемениот обем на работа Инкофудс ДОО има потреба од 2 лица возачи - доставувачи со Б - категорија со следните работни обврски:

 • Утовар, превоз и дистрибуција на производите по дефинирани релации во Скопје и низ Македонија
 • Комплетна грижа за возилото кое му е дадено на користење
 • Водење уреден патен налог и грижа за документацијата за возилото и производите кои се дистрибуираат
 • По потреба помагање во магацин
 • Мотивирана и динамична личност
 • Подготвеност за тимска работа
 • Флексибилност
 • Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета за предност

Почетна нето плата од 30.000,00 ден.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »