Burger King вработува касиери и работници во кујна

Активни огласи од ТАБ ЛИМИТЕД МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје:

Касиери и работници во кујна - Burger King

Burger King® вработува касиери и работници во кујна на цело и скратено работно време.

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование;
  • Желба за работа во динамична средина, со можност за напредување и градење кариера,
  • Претходно работно искуство не е задолжително.

Личен профил:

  • Комуникативна, одговорна и лојална личност;
  • Способност за тимска работа и професионален однос кон клиентите;
  • Самоиницијатива и посветеност на работата;
  • Позитивен став, енергичност, флексибилност.


Апликации на e_mail: [најави се за да го видиш е-маилот]