Пицер

 • Објавен пред 2 месеци
 • ТРЕНД
 • Активен до 15.03.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Има потреба од Пицер:

Персонал за во кујна на следнава позиција: Пицер со работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски).

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Со или без работно искуство.

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа.

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа,
 • Усовршување како и одлична заработка,
 • Месечна нето плата во износ од 28 000

 Контакт: jasmina@caffetrend.mk

КЛИКНИ