Возач

За компанијата: Новомак, од скромните почетоци во 2006 година, со напорна работа и истрајност, постојано го зголемува обемот на своите деловни активности, паралелно со зголемување на деловните капацитети, како и бројот... повеќе за компанијата »

Новомак е специјализирана компанија со седиште во Скопје, водечки дистрибутер и ексклузивен застапник на репроматеријали за изработка на мебел од бројни реномирани европски брендови. На македонскиот пазар целиме кон достигнување на врвната позиција во однос на квалитет и препознатливост. Развиваме организација со разбирање за тековните трендови и социјални аспекти, во кои што ги интегрираме предностите стекнати со долгогодишната традиција. Градиме кооперативна култура и усовршување на вработените, кои се нашата движечка сила. Доколку сакаш да бидеш дел од нашата визија и мисија, те повикуваме да аплицираш за следната позиција:

ВОЗАЧ

Потребни квалификации:

  • Возачка дозвола „Б“ категорија
  • Најмалку 3 години работно искуство со управување на возило со „Б“ категорија
  • Организираност, работна дисциплина и флексибилност
  • Предност ќе имаат кандидатите со „Ц“ категорија

Работни обврски:

  • Управување на лесно возило/пикап
  • Асистенција при товарење на возилото
  • Грижа околу потребната документација
  • Грижа за возилото и стоката која ќе се транспортира
  • Техничко-механичка стручност околу возилото
  • Да учествува во постапка на дефектажа, грижа околу сервис и отстранување на дефекти на возилото

Своето CV доставете го на: [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака „Возач“

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ.

Непотполни документи нема да бидат разгледувани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »