Пакувач на лента / магационер

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 23.10.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

ПАВ МОТИВИ за својот клиент, Жито Лукс најголемиот производител на леб и брашно, компанија со над 400 вработени, објавува оглас за:

ПАКУВАЧ НА ЛЕНТА  

ОПИС НА РАБОТНИ ОБВРСКИ:

 • Собирање на производи од лента
 • Пакување на производи во поединечни aмбалажи
 • Редење на производи

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Завршено Средно Образование;
 • Тимска работа;
 • Брзина и прецизност;
 • Дисциплина и уредност

МАГАЦИНСКИ РАБОТНИК

Предходно работно искуство не е потребно.

УСЛОВИ ЗА РАБОТА:

 • Работно време - 8 часа дневно
 • Работа во 3 смени
 • Почетна плата: 16.000 ден

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги проследат на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака ПАКУВАЧ или МАГАЦИОНЕР

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.