ХАНЗА вработува!

 • Објавен пред 12 месеци
 • Ханза Керамика
 • Активен до 09.12.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

ХАНЗА ИМА ПОТРЕБА ОД МЛАДИ, ЕНЕРГИЧНИ КАДРИ СО ОДЛИЧНА СПОСОБНОСТ ЗА ПРОДАЖБА, АНАЛИТИКА И КОМУНИКАЦИЈА НА РАБОТНО МЕСТО:

 • РАБОТНИК – РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА ВО САЛОНОТ ХАНЗА ВО СКОПЈЕ

ЛИЦЕТО ТРЕБА ДА Е СО:

 • ДОБРО ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК
 • РАБОТА СО КОМПЈУТЕР
 • РАБОТЕЊЕ СО MICROSOFT OFFICE ПРОГРАМИ
 • СО ПРЕТХОДНО РАБОТНО ИСКУСТВО

ВАШЕТО БАРАЊЕ ТРЕБА ДА ИМА:

 • КРАТКА БИОГРАФИЈА (CV)
 • ФОТОГРАФИЈА ОД ВАС
 • КОНТАКТ БРОЈ И E-MAIL АДРЕСА

 

               Испратете на следната адреса:

E-mail: hanza_skopje@yahoo.com

КЛИКНИ