ПРОДАЖЕН КОМЕРЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА ВО МАРКЕТИ (М/Ж)

 • Објавен пред 2 месеци
 • Елинг
 • Активен до 17.03.2019
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Продажен Комерцијалист за продажба во маркети (м/ж)

Работни задачи:

 • Работа според план за нарачки и секојдневна комуникација со добавувачи
 • Континуирано следење на лагер и креирање на точни и навремени нарачки
 • Одговорности за обезбедување на оптимизиран лагер
 • Следење на трендови и иницијатива за проширување на палета на производи
 • Анализа и евалуација на зададени таргети

Квалификации:

 • Амбициозна и одговорна личност која е мотивирана и насочена кон постигнување на резултати;
 • Силно изразени комуникациски, убедувачки и преговарарачки способности;
 • Самоиницијативна и динамична личност со одлични организациски вештини;
 • Способност за самостојна работа и работа со тим;
 • Капацитет за работа во конкурентска средина;
 • Поседување возачка дозвола, Б-категорија,
 •  

Вашето CV може да го доставите на E-mail: eling@eling.com.mk

Контакт: +389 2 2770 500 од 8:00 до 16:00 часот

КЛИКНИ