Агент за продажба во Call Center

За компанијата: Бонитетната куќа CompanyWall д.о.о. е една од најголемите деловни платформи за проверка на финансиските податоци. Ние ги препознаваме потребите на пазарот и одговараме на нив со цел да го максимизираме... повеќе за компанијата »

Companywall d.o.o.Македонија

Бонитетната куќа CompanyWall д.о.о. е една од најголемите деловни платформи за проверка на финансиските податоци. Ние ги препознаваме потребите на пазарот и одговараме на нив со цел да го максимизираме подобрувањето на бизнисот за сите економски субјекти на територијата на Република Северна Македонија. Работиме на 6 европски пазари - во Словенија, Хрватска, Црна Гора, Босна, Србија и Велика Британија со тенденција да го прошириме своето работење и во други балкански земји.

Поради постојаниот развој на компанијата, потребни ни се нови членови на тимот на позицијата:

АГЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА ВО CALL CENTER НА МАКЕДОНСКИ И АЛБАНСКИ ЈАЗИК

1. Агент за продажба на македонски јазик

2. Агент за продажба на албански јазик (со познавање на македонски и албански јазик - одлично зборување и пишување)

Опис на работата и одговорности:

 • Комуникација со нови и постоечки клиенти
 • Презентација на услуги на бонитетната куќа CompanyWall и договор за соработка
 • Стекнување нови знаења и вештини
 • Редовни тренинзи и бесплатни обуки за нови проекти

Од Вас очекуваме:

 • Одлично познавање на албански и македонски јазик (зборување и пишување)
 • Познавање на основна работа со компјутер
 • Добри преговарачки вештини и амбиции
 • Минимум IV степен на стручно образование
 • Подготвеност да се работи во тим, но и да се носат самостојни одлуки

Ние нудиме:

 • Платена обука, фиксна плата + бонус 
 • Можноста за унапредување и подобрување на техниките на продажба со сигурна заработувачка
 • Работно време 8-16h во работни денови
 • Динамична средина и тимска атмосфера
 • Професионална обука и поддршка во нашиот продажен центар

По закон нудиме:

 • Пријавување од првиот ден
 • Платен топол оброк

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »