Собарка 1 смена

  • Објавен пред 6 месеци
  • Хотел Сквер
  • Активен до 10.12.2018
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

 Се бара собарка за Работа во Хотел Сквер за 1 Смена. Сите заинтересирани да ни испратат е маил или да не контактираат на 071 658 788.

КЛИКНИ