Слаткар декоратер

Слаткарница Перфето, компанија со долгогодишно искуство во производството на торти и колачи  го проширува својот тим и има потреба од 1 (еден) слаткар декоратер со шлаг или крем.

Одговорности и задачи:

• Самостојно врши декорација на торти и колачи

• Соработува со останатите вработени

• Ги одржува прехранбените артикли и води грижа за нивна исправна состојба

• Се грижи за квалитетот и квантитетот на подготвените торти и колачи

• Се грижи за хигиената на просторот во кујната и работните алатки.

 

Потребни кавлификации:

• Минимум средно образование;

• Мин. 3 години претходно работно искуство во областа

 

Способности и вештини:

• Способност за работа во тим;

• Комуникативност со клиенти;

• Лојалност;

• Креативност;

• Темелност и исполнителност;

 

Предност ќе имаат кандидатите кои имаат искуство и познавање во подготовка на торти и колачи.

Заинтересираните кандидати да се јават на телефонскиот број 071-24-24-30 најдоцна до 30.11.2022

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »