Ракувач на гребилица за асфалт ( VIRTGEN )

  • Објавен пред 10 месеци
  • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
  • Активен до 16.09.2017
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ДГТ Жикол ДООЕЛ – Македонски бренд кој веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар  ги задоволува највисоките стандарди и квалитети, има потреба од нови лица за проширување на својот асфалтерски тим.

 

 

 

- ракувач на гребалица за асфалт  (VIRTGEN )                       1 извршител

 

Потребни квалификации:

-        Висококвалификувани кандидати со претходно работно искуство.

Вашиот личен профил:

 

-        Одговорност и вредна личност

-        Флексибилнос, почитување на рокови

-        Организираност и тимска работа,

-        Мотивираност и превземање на иницијатива

 

Ние ќе ви понудиме

Одлични услови за работа,

Следење на соодветни обуки,

Почитување и рамноправно однесување.

 

Доколу се сметате за личност кој ги исполнува бараните квалификации и сакате да бидете дел од нашата компанија доставете го вашето CV на

zikol@vrabotuvanje.com.mk  , или контактирајте не на  телефон 071 23 88 79

КЛИКНИ