Административен работник

За компанијата: Нашата приказна започна во 2012 година во Скопје, Северна Македонија. Во времето кога имавме само една машина за полирање една дупчалка и една пила работат со 3 вработени во хала од 100 метри квадратни. X-Star... повеќе за компанијата »

ФЕРАЛ МЕХАНИКА дооел, со 10-годишно присуство во производство на метални и пластични продукти во Република Северна Македонија, бара:

 

Административен работник 1 (една ) позиција

 

Опис на работната позиција:

 

 • Да ги подготвува документите за извоз

 • Да планира и креира работни налози и нарачки

 • Да ги внесува во систем податоците од документите од извоз и работните налози

 • Да внесува податоци за производите во системот

 • Да ги актуализира податоците за готовите производи

 • Да ги оптимизира работните процеси

 • Да врши други работи по налог на работодавецот

 •  

  Од кандидатите за бараната позиција се очекува да ги поседуваат следните вештини,  способности и лични особини:

 • одлично познавање на англиски јазик

 • добро познавање на MS Office

 • германски јазик ќе се смета за преност

 •  претходно работно искуство

 • одговорна и исполнителна личност

   

   

  Што нудиме:

 • Динамична работна средина во која се стимулира учење и професионален развој. Конкурентен надомест.

 • Кандидатите кои ги исполнуваат условите може да испратат кратка биографија на емаил:  [најави се за да го видиш е-маилот]  или  [најави се за да го видиш е-маилот]  . Дополнително може да се закаже термин за интервју на Телефон +38972246544.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »