Бравар Заварувач

Плата од 30.000 ден.

МЕТАЛОМОНТИНГ вработува: Бравар/Заварувач

Работни задачи:

  • Работа со електричен апарат и ЦО2.
  • Изработка на елементи од челични профили.
  • Предност возачка и монтажа на алкобонд.

Плата од 30.000 ден.

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »