Продавач

Ванако Трејд - продажен салон за малопродажба на материјали од областа на електрика,водовод,санитарија, електричен и рачен алат, бои и лакови има потреба од лице за работно место продавач. 

Сите заинтересирани кандидати може да го испратат своето CV на vanakotrejd@gmail.com

КЛИКНИ