Дистрибутер за реон Скопје

За компанијата: МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и природна изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ДТУ МАГРОНИ ДОО Скопје
 • Активен до 26.11.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Скопје

МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и природна изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци.

Нашиот успешен тим има потреба од извршител за следната работна позиција:

Дистрибутер за реонот Скопје 

Кандидатот ќе биде одговорен за:

 • продажба и наплата на реон во Скопје

Барања за позицијата:

 • Средно образование;
 • Возачка дозвола исклучиво од Ц категорија;
 • Постојано живеалиште во горенаведениот реон;
 • Одговорност, комуникативност и способност за работа во тим;
 • Работно искуство на слична позиција ќе се смета за предност.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на [најави се за да го видиш е-маилот] , најдоцна до 26.11.2021.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.