Центар за рециклажа: Грајферист

  • Објавен пред 8 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 28.02.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Се бара Грајферист за работа со машина грајфер за утовар и истовар на отпадно железо.

Работно искуство ќе се смета за предност.

Работно време од 08-16h од понеделник до петок.

Потребни квалификации:

  • Минимум ССС
  • Возачка дозвола Б и Ц

Телефон: 02/2728-622

Вашите CVa испратете ги на следната е-маил адреса: office@czr.com.mk

КЛИКНИ