Шпедитер

За компанијата: Фирма од областа на курирскиот сервис - франшизер на интернационалниот бренд во оваа област, TNT Express Netherlands & FedEx Int. Постои повеќе од 15 години, со постојан развој и надоградба. повеќе за компанијата »

Шпедитер

  • Работно искуство на иста или слична позиција до 1 година
  • Поседување лиценца за царински застапник не е услов но се смета за предност.
  • Активно познавање на работа со компјутер
  • Одлично познавање на Англиски јазик ( комуникација, разбирање, пишување)
  • Комуникациски и организациони способности тимска работа под притисок.

Работен ангажман:

  • Определено време од 3 месеци со можност за продолжување.

Испратете го вашето CV на:  [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »