Агент за теренска продажба

За компанијата: Компанијата МТЕЛ, дел од групацијата на Телеком Србија, започнува со работа со добивањето лиценца во јули 2021 година како трет телекомуникациски оператор на територијата на РС Македонија. повеќе за компанијата »

Активни огласи од МТЕЛ ДООЕЛ Скопје:

Агент/ка во Контакт центар

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »