Агент за продажба

 • Објавен пред 7 месеци
 • Тепих Центар
 • Активен до 10.01.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Тепих Центар, има потреба од: 

 

 Агент за продажба / Продавач, со место на вршење на работните задачи во Скопје:

 

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС (средно образование),
 • Работно искуство во продажба и маркетинг,
 • Искуство од  теренска продажба,
 • Познавање на MS Office пакетот,
 • Возачка дозвола Б категорија.

 

Одговорности и задачи

 • Планирање и организирање на продажни активности,
 • Следење на продажбата и преземање на активности за зголемување на продажбата,
 • Развивање и одржување на односите со клиентитe.

 

Очекувани вештини и способности:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини,
 • Организациски и аналитички способности,
 • Мотивирана и стабилна личност,
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати,
 • Ориентираност кон клиенти,
 • Способност за индивидуална и тимска работа.

 

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното работно искуство испратете ја Вашата кратка биографија на  e-mail:  info@tepihcentar.mk со назнака:

“Агент за продажба  – име и презиме“.

Кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат повикани на интервју.

 

КЛИКНИ