Работник во магацин

Плата од 30.000 ден. до 35.000 ден.

 • Објавен пред 2 недели
 • ИНФАРМ
 • Активен до 14.06.2024
 • Позиција: Магационер
 • Локација: Скопје
 • Веб: zk.mk/in-farm

Работник во магацинот во Скопје

Кандидатот ќе биде одговорен за:

 • Прием и издавање на суровини кои се употребуваат во хемиската индустрија 
 • Логистичка поддршка на секторите за продажба и дистрибуција
 • Одржување на хигена во магацинот и просторот околу магацинот

Барања за позицијата:

 • Средно образование
 • Искуство со работа на компјутер
 • Одговорност, комуникативност и способност за работа во тим
 • Работно искуство на слична позиција ќе се смета за предност

Компанијата нуди:

 • Стимулативен финансиски пакет
 • Дополнителни бонуси
 • Обуки и можност за професионално напредување
 • Динамична и професионална работна средина
 • Тимска атмосфера

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на   [најави се за да го видиш е-маилот] , најдоцна до 10.06.2024.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »