Градежни работници за работа на терен во Кочани и Стража

Друштвото за специфични работи во градежништвото, производство и услуги, Синтек-Специфик ДОО Скопје, има потреба од следните работни позиции: oпшти градежни работници, ѕидаро-тесари за работа на терен - санација на мостови во Кочани и превој Стража. 

Потребни квалификации:

  • Претходно работно искуство како градежни работници
  • Поседување на возачка дозвола за Б категорија ќе се смета за предност.


Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации да испратат своја кратка биографија (CV) на e-маил адреса: sintekspecific@gmail.com или да не контактираат на тел: +389 78 250 787

КЛИКНИ