Chef de Partie Готвач со искуство

Apollonia Hotel & Casino Гевгелија, вработува Chef de Partie / Готвач со искуство.

Познавања од интернационална/медитеранска кујна ќе се смета за предност.

Познавање на англиски/грчки јазик ќе се смета за предност.

Вашите апликации доставете ги на info@apolloniacasino.com или на адреса:

Apollonia Hotel & Casino

ул. Гевгелиски партизански одред бр.1 

Гевгелија

КЛИКНИ