Стручен соработник

(преземи го огласот во Word)

Goodwill Pharma e интернационална компанија со седиште во Суботица и Сегедин. Претставништвото
на Goodwill Pharma во Македонија со седиште во Скопје распишува оглас за работно место;

                          Стручен соработник / Medical Representative
                             за територија на Македонија

 

Услови:
 •  Завршен медицински,фармацевтски или стоматолошки факултет
 •  Возачка дозвола Б категорија
 •  Активно познавање на англиски јазик
 •  Познавање на работа со компјутер MS Office (Word, Excel, Powerpoint),интернет и мејл апликации
 •  Најмалку една година работно искуство во областа
Опис на работното место:
 •  Редовни работни состаноци со лекари и фармацевти
 •  Претставување на програмот на производи во здравствените установи и аптеките
 •  Одржување на промоција и презентација
 •  Учествување во организација и присуство на стручни промотивни настани
 •  Припрема на неделни извештаи за активностите
 •  Регион југо-источна и централна Македонија
Нудиме:
 •  Креативна работа во интернационална компанија
 •  Добри услови за работа и позитивна работна атмосфера
 •  Можност за напредување
 •  Можност за постојан развој и стимулативни примања
 •  Стручно усовршување по највисоки стандарди
Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор.
Краен рок за аплицирање 17/12/2018 година
КЛИКНИ