Хаусмајстор

  • Објавен пред една недела
  • РЕСОРТ МАВРОВО
  • Активен до 08.07.2022
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Цела Македонија

Активни огласи од РЕСОРТ МАВРОВО:

Рецепционер/ка - Келнер/ка - Шанкер/ка

Работни одговорности на Хаусмајстор во Ресорт Маврово ДОО:

- Се грижи за одржување на објектите и инвентарот;

- Општи познавања на работа со електрика, водовод и канализација, поправки во ентериер, браварија;

- Работа со разновиден алат;

- Врши поправки во хотелите согласно работните налози;

- Комуникација со другите сектори;

- Други одговорности соодветни на работното место Хаусмајстор.

Карактеристики кои нашиот идеален кандидат треба да ги поседува:

- Проактивна, вредна и енергична личност;

- Одговорност и посветеност кон работата;

- Педантност во работата;

- Организациски вештини;

- Тимски играч и колегијалност;

- Лојалност и чесност;

- Желба за личен раст и развој;

- Брзина и ефикасност во вршење на работните задачи.

Потребни квалификации:

- Искуство од мин. 2 години работа како мајстор;

- Мин. ССС;

- Возачка дозвола B категорија;

- Флексибилно работно време.

Доколку станете наш вработен добивате:

- Сместување и 3 оброци;

- Платени трошоци за превоз;

- 8 слободни денови во месецот;

- Можност за користење на теретана и спа центар;

- Попуст за сместување на најблиските во нашите хотели;

- Бесплатна карта за жичарница;

- Можност за обуки, напредок, награди, тим билдинг активности.

Локација: Ресорт Маврово – Маврово

Тип на вработување: Полно работно време

Како да аплицирате:

Пратете ни го Вашето CV и Мотивационо писмо на следниот меил: [најави се за да го видиш е-маилот] и во subject наведете Хаусмајстор.

Лице за контакт: Димитрија Ристевски - Човечки ресурси, Ресорт Маврово.

Рок за пријавување на огласот: 15.07.2022

Disclaimer:

- Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ги исполнуваат бараните критериуми и компетенции и кои ќе имаат комплетна апликација;

- Кандидатите во процесот на селекција ќе бидат тестирани;

- Кандидатот со испраќање на апликацијата се согласува истата да остане во базата на кандидати на компанијата;

- Ресорт Маврово е горд работодавач кој дава еднаква шанса на сите.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »