ДОКТОР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

  • Објавен пред 3 месеци
  • ПЗУ ЕТЕРНАдент
  • Активен до 26.06.2019
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

ЕТЕРНАдент

ЦЕНТАР ЗА ДЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ

објавува

КОНКУРС

за пополнување на работно место

ДОКТОР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

   Квалификации:

  • положен државен испит за доктор по дентална медицина
  • задолжително познавање на англиски јазик
  • активно познавање на MS Office и Internet
  • најмалку 2 години работно искуство

Вашето CV + мотивациско писмо + фотографија испратете ги на contact@eternadent.com.mk.

Огласот трае неопределено време до пополнување на потребниот број работни места

Ве молиме без телефонски јавувања.

КЛИКНИ