Хигиеничар во кујна

  • Објавен пред 4 месеци
  • Шин Хаи
  • Активен до 21.08.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Кинески ресторан во Рамстор има потреба од Хигиеничар во кујна.

Плата 20.000 денари.

КЛИКНИ