Дистрибутери со Ц категорија

 • Објавен пред 12 месеци
 • ДИМЕ ДОО Скопје
 • Активен до 09.12.2017
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

ДПП Диме Доо Скопје (МЕЛНИЦА ФУРНА ДИМЕ) има потреба од:

 

Дистрибутери на леб и бели пецива за територијата на Град Скопје.

 

Потребни квалификации:

 • Возачка Ц кат и Б кат активен шофер,
 • Искуство во иста или слична дејност е потребно но не е и пресудно.

 

Личен профил:

 • Одговорност и професионалност,
 • Лојалност,
 • Флексибилност и енергичност,
 • Способност за работа под притисок,
 • Ориентираност кон клиенти,
 • Нето месечни примања од 17 000 денари.

 

Аплицирајте на email: dpp.dime@t-home.mk контакт тел.076/496-467

КЛИКНИ