Хостеси (шанкерки, касиерки) - Скопје

Активни огласи од СЕНАТОР МАКЕДОНИЈА ДОО Скопје:

Хостеси (шанкерки, касиерки)

Компанијата СЕНАТОР МАКЕДОНИЈА има потреба од вработување на хостеси (шанкерки, касиерки) за работа во Автомат клубови за игри на среќа во Скопје.

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование
  • Работно познавање на компјутери
  • Не е потребно работно искуство

Личен профил:

  • Професионален однос кон клиенти
  • Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи
  • Комуникативна, одговорна и лојална личност
  • Самоиницијативност и посветеност на работата
  • Динамичност, желба за работа и тимски дух

Заинтересираните кандидати задолжително да испратат CV со фотографија на e-mail: senatorhr@t.mk со назнака „Оглас за работа-СКОПЈЕ“ .

КЛИКНИ