Вработување на машински техничар

Активни огласи од Раде Кончар Контактори и Релеи ДОО Скопје:

Вработување на работници за работа на машини за бризгање на делови од пластика

Компанијата Раде Кончар - Контактори и релеи - Скопје има потреба од 1 машински техничар со средно образование за работа на CNC машина.

Кандидатот ќе добие теоретска и практична обука за работа на машината во фабриката.

Почетна плата 18.000 денари нето. Работно време од 07.30.-15.30. часот од понеделник до петок.

КЛИКНИ