ВОЗАЧ - ДИСТРИБУТЕР

 • Објавен пред 5 дена
 • Фа Дрогерија
 • Активен до 09.12.2018
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

 

Дистрибуција на средства за чистење за домаќинства од брендот на Пулирапид и италијанска козметика за лична нега.

Позиција:   Возач – дистрибутер

   Потребни квалификации:

 • предност имаат со средно или основно образование
 • задолжително возачка дозвола - Б категорија
 • возраст до 37 години
 • постојано место на живеење - Скопје

Очекувани вештини и способности:

 • лојална, чесна и одговорна личност
 • организираност и мотивираност
 • способност за работа под притисок и кратки рокови
 • флексибилност за работа на терен
 • способност за тимска работа

  Одговорност и задачи:

 • навремена и точна достава на робата до крајната цел
 • слични работи по налог на претпоставен
 • грижа за исправноста и хигиента на возилото

 

Сите заинтересирани можат да пратат CV со прикачена понова фотографија на емаил-от: fa_drogerija@yahoo.com

КЛИКНИ