Отворени работни позиции

 • Објавен пред една недела
 • ПТД Анхоч Дооел
 • Активен до 22.10.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Анхоч објавува оглас за следните работни позиции:

 • Помошник сметководител во Скопје
 • Специјалист - Референт за продажба во продажен салон во Скопје
 • Специјалист - Референт за продажба во продажен салон во Тетово
 • Специјалист - Референт за продажба во продажен салон во Охрид
 • Специјалист - Референт за продажба во продажен салон во Битола
 • Магационер - Скопје
 • Електроничар - Сервисер на ИТ опрема (аналогна и дигитална)

Повеќе информации на следниот линк: https://www.anhoch.com/career

Ви Благодариме!