Дипломиран фармацевт (Скопје и Кочани)

 • Објавен пред една недела
 • Мотиви
 • Активен до 31.10.2020
 • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување Мотиви, за потребите на свој клиент, ланец на приватни аптеки, објавува оглас за: Дипломиран фармацевт


Потребни квалификации:

 • ВСС - Фармацевтски факултет
 • Лиценца за работа
 • Работно искуство во областа минимум 2 години ќе се смета за предност
 • Работа со компјутери, познавање на MS Office пакетот и Internet

 

Посакувани карактеристики:

 • Развиени комуникациски вештини
 • Стручност и одговорност, тимска работа и колегијалност
 • Организираност и самоиницијативност
 • Способност за брзо учење
 • Флексибилност

 

Што нудиме:

 • Високи месечни примања + бонуси во согласност со постигнатите резултати
 • Можност за професионален развој и надоградба
 • Испрата на годишен регрес
 • Исплата на работа на празник и недела
 • Работа во 2 смени
 • 40 работни саати неделно

 

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги испратат на: kariera@motivi.mk со назнака Дипломиран фармацевт или на полето за брза апликација.

КЛИКНИ